Thursday, February 10, 2011

Slamat sejahtera...

salam untuk semua...

Hari ni alhamdulilah mia berkesempatan nak update blog. :) (senyum cm kerang busuk ).just for a single slot lol ptg2 ni maklumlah bosan jgk dok umah xde wat apa kan...maklumlah kna jd penjaga umah sebelum mia berkhidmat d tempat kje baru..huhuhu diam tak diam bp hari jer lg mia nak ke sana...jap2 tgal lg 24hari ag huh....cm lama jer kan tp pejam celik pejam celik kejap jer dtg ritu...( takutnya) tp dah itu pilihan nya untuk kejayaan mia akan harunginya insyallah...

oklah mia klo dah dpat menaip di blog memang xreti nak hbs..huhu korg ingat tak mia ader pg TGI kan masa CNY rtu so kali ni mia nak lah upload gmbr2 yg diambil semasa aritu...semua gmbr ni diambil oleh kawan mia xlain xbukan Nazry kwn kami :) So korg tgk lah dlu yer...







Ok hbs part masa makan besar..ni mia nak citer pulak pasal Green tea latte wahh..sdp kan rtu dlm ari yang ujan2 and musim2 banjir mia smpatlah melepak kan dr bersama nisa and mas di starbuck bukit indah huhuhu...actually lama dah xlepak ngn diorg..tp kami lepak xcukup corum lah mksdnya sim and lau teda..coz they going back to hometown so xckuplah geng nak bergosip hahahha :) Dalam kebosanan tu kami sempat gak bergambar menggunakan BB kesanyangan nisa...ini lah hasilnya..jeng2





Oklah mia nak akhiri blog untuk arini...smoga berjumpa dihari dan waktu yang lain yer kawan2...
salam ukhwah utk semua.. :)
love u all....miasara

2 comments:

  1. miaaa!!!!!!
    nanti jumpe jangan sombong..hahahaha

    ^^

    ReplyDelete
  2. xsmbonglah .....lain kali jump tegur mia ok.. :)

    ReplyDelete